Hilaire van der Haeghe NV

Technical Advisor Fendt

Delete
Save in favorites
WILRIJK (ANTWERPEN)
Landbouw
6 Sep. 2024

Technical Advisor Fendt

Share

Bedrijfsprofiel

HILAIRE VAN DER HAEGHE NV is een familiale onderneming, opgericht in 1898, die actief is op de Belgische en Nederlandse markt als exclusief merkverdeler van machines en werktuigen binnen de segmenten Landbouw (HH Agri), Park en Tuin (HH Garden) en Material Handling (HH Industry). Doorheen de jaren groeide ons productgamma, maar steeds werd er gekozen voor fabrikanten met een eersterangs technologie en een hoge kwaliteit en dit in combinatie met een excellente dienstverlening.

Onze CEO is Dhr. Jean-Christophe Smeets, vierde generatie van de familie Vanderhaeghe. Het hoofdkantoor van HILAIRE VAN DER HAEGHE NV is gevestigd te Wilrijk en daarnaast zijn er vestigingen in Wallonië (Fernelmont) en in Nederland (Geldermalsen). Het bedrijf telt vandaag ongeveer 120 medewerkers en draait een omzet van ongeveer 130 miljoen euro.

Functie omschrijving - Technical Advisor Fendt

  • Na een doorgevoerde opleiding word je verantwoordelijk voor de algemene, technische, ondersteuning van ons FENDT-dealernet.
  • Je beantwoordt service-gerelateerde vragen en negotieert in complexe dossiers tussen de dealer/eindklant en de fabrikant. Verder volg je de modificatieprogramma’s accuraat op en zorg je voor een vlotte administratieve verwerking van het takenpakket.
  • Om een performante service te garanderen, werk je nauw samen met de andere collega’s van de business unit (sales, parts, boekhouding, …).
  • Je werkt voornamelijk vanuit ons hoofdkantoor in Wilrijk en occasioneel in home-office.
  • Je werkt nauwgezet en volgt op regelmatige tijdstippen trainingen bij FENDT.
  • Op rustige tijdstippen help je mee met de organisatie van onze dealertrainingen.
  • Je ondersteunt ons salesteam met raad en daad tijdens beurzen en demodagen.

Functie eisen - Technical Advisor Fendt

  • Je bent gepassioneerd door landbouwmechanisatie en verdiept je graag in hoogtechnologische machines.
  • Je genoot een technische opleiding (elektromechanica, landbouwmechanisatie) en je hebt een master- of bachelor op zak.
  • Je werkt punctueel, oplossingsgericht en hebt interesse in nieuwe systemen en technologieën.
  • Je ben service-minded en een teamplayer, waarbij je graag gezamenlijk overlegt met jouw collega’s en/of de fabrikant.
  • Je bent klantgericht en je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands, waarbij je een aardig mondje kan meebabbelen in de Franse, Engelse en/of de Duitse taal. Feilloos notities nemen; da’s een must.
  • Je bent competent om te kunnen werken met diverse diagnosetools en je beschikt over een goede kennis van Office 365.
  • Je beschikt over een rijbewijs B en/of C(E).
  • Ervaring in een gelijkwaardige functie is zeker een pluspunt.

Aanbod

Als innovatieve familiale onderneming speelt Hilaire Van der Haeghe nv een vooraanstaande rol in de distributie van landbouwmechanisatie binnen België. Voor de business unit ‘Agri’ zijn wij op zoek naar een Technical Advisor FENDT om ons serviceteam te versterken. Deze functie situeert zich binnen de serviceafdeling, waarbij je in een hecht team samen timmert aan onze ‘in field’-dealer support.

Naast een competitief loon en een ruim pakket aan extralegale voordelen, kan je rekenen op een boeiende functie in een familiebedrijf met een sterk ondernemende ingesteldheid. Je komt terecht in een groeiende en financieel gezonde onderneming.

Je maakt deel uit van een tof, gedreven en professioneel team van collega’s met dezelfde passie voor de landbouw. Verdere specialisatie binnen onze business of een specifiek deeldomein is afhankelijk van je interesses steeds mogelijk.

Interesse in Technical Advisor Fendt?

Lijkt deze job iets voor jou? Ben jij die enthousiaste kandidaat die wij zoeken? Stuur dan snel jouw CV en motivatiebrief naar jobs@vanderhaeghe.be.

Niet gevonden wat je zocht?

Geen probleem! Wij houden je op de hoogte van de laatste vacatures die bij ons binnenkomen en die voldoen aan de door jou geselecteerde criteria! 

Bezoekers van deze pagina bekeken ook deze banen:

In de auto, bij de klant in regio Oost- en West-Vlaanderen
St. Katelijne Waver en Home Office (1 dag per week). Maximaal 10% reizen
2610 - Wilrijk (Antwerpen)
Gent (België), 3 dagen/week op kantoor, 5-10% reizen
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren