Match Recruitment BV

Key Account Manager Varkens

Delete
Save in favorites
België
Veehouderij
Landbouw
Diervoeding/Feed
16 Sep. 2024

Key Account Manager Varkens

Share

Bedrijfsprofiel

Onze relatie, MSD Animal Health, heeft een lange geschiedenis in de veterinair-farmaceutische markt en was oorspronkelijk bekend als Intervet. Als een divisie van MSD, ook bekend als Merck & Co, Inc., is het bedrijf een absolute mondiale topspeler op het gebied van diergezondheid. Hun toewijding stelt hen in staat om dierenartsen, veehouders, eigenaren van gezelschapsdieren en overheden een breed scala aan oplossingen te bieden. Met een omzet van $5,6 miljard in 2023, heeft MSD Animal Health kantoren in meer dan 50 landen en is het actief in meer dan 150 markten, waarmee het een van de snelst groeiende diergezondheidsbedrijven is.


De commerciële Benelux organisatie (119 FTE) is verantwoordelijk voor de verkoop van het gehele, veelal preventief veterinaire portfolio in de regio. De afdeling bestaat uit getalenteerde experts die werkzaam zijn op verschillende gebieden, zoals sales, marketing, market access, digital, commercial management en uiteraard diergeneeskunde en is verdeeld over twee kantoren in Boxmeer en Brussel. Verenigd door een gedeelde passie streven zij ernaar om hun medicijnen, vaccins, diensten en oplossingen toegankelijk te maken voor dieren en de zorgzame individuen die toezicht op hen houden.


Het Varkens Team, bestaande uit 11 personen met hart voor de varkenshouderij en passie voor hun werk, richt zich op de versterking en vergroting van hun positie in de Benelux door nauw samen te werken met varkensdierenartsen, universiteiten, veevoederbedrijven, varkenshouders en andere stakeholders binnen de sector. Momenteel is MSD Animal Health in België op zoek naar een kandidaat voor de volgende functie: Key Account Manager Varkens

Functie omschrijving - Key Account Manager Varkens

Rapporterend aan de Sales Lead Varkens, heb je in deze functie een belangrijke rol in het vergroten van het marktaandeel en het verstevigen van hun positie in België, door het beheren van hun belangrijkste klanten, stimuleren van innovaties en opbouwen van duurzame relaties in de varkenssector. Je houdt de key accounts continu op de hoogte van de nieuwste marktontwikkelingen en innovaties. Door de producten en diensten nauwkeurig af te stemmen op de specifieke behoeften van je klanten, verstevig je langdurige relaties en breid je hun klantenkring uit.

Taken

  • Beheren van key accounts en het waarborgen van de omzet.
  • Informeren van klanten over de nieuwste ontwikkelingen en innovaties in de markt.
  • Afstemmen van producten en diensten op de specifieke behoeften van klanten.
  • Opstellen van commerciële voorstellen.
  • Bijdragen aan de ontwikkeling van strategische plannen met marketing en techniek.
  • Identificeren van commerciële kansen door te netwerken binnen de varkenssector en aanverwante sectoren.
  • Toegang benutten tot uitgebreide technische kennis en research binnen de organisatie.

Functie eisen - Key Account Manager Varkens

  • Een afgeronde opleiding op hoger niveau.
  • Relevante commerciële werkervaring in de varkenssector waarbij je succesvolle ervaring op hebt gedaan met het opzetten van salesstrategieën, het ontwikkelen van commerciële voorstellen, en het behalen van omzetdoelstellingen.
  • Uitstekende vaardigheden in het opbouwen en onderhouden van langdurige klantrelaties, en het vermogen om te communiceren met verschillende stakeholders.
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden in Nederlands en Engels.

Aanbod

Een uitdagende rol in de varkenssector waar je jezelf kan ontwikkelen tot een ware expert in de sector en de producten en diensten van MSD. Werken bij MSD Animal Health in België betekent samen werken aan gezondheid in een internationale werkomgeving met toegewijde collega’s. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en te laten zien wie jij bent.

Verder kan je rekenen op zeer competitief salaris en de volgende extra-legale voordelen:

  • 32 vakantiedagen
  • 8% vakantiegeld en 13de maand
  • Zeer aantrekkelijk Sales Incentive Plan
  • Diverse onkostenvergoedingen
  • Ecocheques
  • Firmawagen
  • Een uitstekend pensioen
  • Verschillende trainingsmodules

Interesse in Key Account Manager Varkens?

Dan kun je telefonisch contact opnemen met dhr. Jos Douven, telefoon 0031 6 51941954. Bij
voldoende geschiktheid zullen wij dan direct een persoonlijke afspraak maken. Uiteraard kun je
ook jouw motivatiebrief inclusief CV mailen naar info@matchrecruitment.eu ter attentie van dhr.
Jos Douven.

Aangezien tussen MSD en Match Recruitment BV een samenwerking bestaat voor het invullen van deze vacature van Key Account Manager Varkens verzoeken wij je om contact op te nemen met Match Recruitment bij evt. vragen en/of daadwerkelijke sollicitatie.

Niet gevonden wat je zocht?

Geen probleem! Wij houden je op de hoogte van de laatste vacatures die bij ons binnenkomen en die voldoen aan de door jou geselecteerde criteria! 

Bezoekers van deze pagina bekeken ook deze banen:

In de auto, bij de klant in regio Oost- en West-Vlaanderen
Maldegem
Sint-Denijs-Westrem
2610 - Wilrijk (Antwerpen)
Beringen
Gent (België), 3 dagen/week op kantoor, 5-10% reizen
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren