Salentijn Recruitment

Field Support Specialist Swine

Delete
Save in favorites
België
Landbouw
Veehouderij
Diervoeding/Feed
15 Oct. 2024

Field Support Specialist Swine

Share

Bedrijfsprofiel

Zoetis is een internationaal diergezondheidsbedrijf dat zich erop toelegt om zijn klanten en hun bedrijven op steeds betere manieren te ondersteunen. Voortbouwend op 60 jaar ervaring, leveren wij hoogwaardige geneesmiddelen, vaccins, ondersteuning en educatie. We werken er iedere dag aan om de uitdagingen waar de mensen die dieren houden en verzorgen in de praktijk mee te maken krijgen, beter te begrijpen en aan te pakken, op manieren die voor hen echt relevant zijn. Zoetis is als wereldmarktleider in meer dan 100 landen actief en had in 2023 een omzet van $8.5 miljard met 14.100 medewerkers. Voor het Benelux Swine team is Salentijn Recruitment op zoek naar een fulltime Field Support Manager Swine.

Functie omschrijving - Field Support Specialist Swine

Als Field support Manager Swine ben je verantwoordelijk voor de correcte toepassing van onze diergeneesmiddelen en vaccins voor biggen en zeugen. Je bent een belangrijke contactpersoon in het Belgische netwerk van varkenshouders, slachthuizen, veevoederbedrijven, dierenartsen en andere erfbetreders. Vanuit die hoedanigheid ben je nauw betrokken bij de commercialisering en ondersteuning van het vaccin tegen berengeur in de Benelux, mede door het opvolgen en verzamelen van kengetallen en productiedata. Deze ondersteuning zorgt voor een optimale gebruikerstevredenheid en rendement voor de varkenshouder. Je ontwikkelt je in deze functie tot allround adviseur van de veehouder en volwaardig gesprekspartner in de sector. Met jouw netwerkvaardigheden breng je dagelijks het Zoetis merk onder de aandacht. Je organiseert en plant zelfstandig je agenda en houdt je administratie bij in ons CRM-systeem. Daarnaast bezoek je regelmatig beurzen, open dagen, en seminars. Dit alles doe je natuurlijk niet alleen, je werkt namelijk intensief samen met jouw collega’s werkzaam in sales, marketing, management en veterinary services.

Functie eisen - Field Support Specialist Swine

  • Je hebt passie voor de varkenshouderij en bent enthousiast over diergezondheid;
  • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring als adviseur voor varkenshouders;
  • Je bent relatiegericht en commercieel, je weet klanten op inhoud te overtuigen;
  • Van nature ben jij positief ingesteld, ambitieus, zelfstandig en oplossingsgericht;
  • Je bent goed bekend met de programma’s uit Microsoft Office pakket;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Aanbod

Zoetis biedt jou een uitdagende job met veel eigen verantwoordelijkheden én de mogelijkheid deel uit te maken van een kerngezonde, groeiende onderneming in een boeiende en innovatieve sector. Je ontvangt een uitstekend salaris inclusief 13de maand, aangevuld met een aantrekkelijke bonus, bedrijfsauto, laptop, mobiel, maandelijkse onkostenvergoeding en bovenwettelijke pensioenregeling.

Interesse in Field Support Specialist Swine?

We hebben de werving & selectie voor deze vacature exclusief uitbesteed aan Salentijn Recruitment B.V. Bel voor meer informatie of vragen met drs. Chris Salentijn op +31 (0)6 2923 9211. Je kunt je sollicitatie + CV sturen naar chris@salentijnrecruitment.nl of reageer via www.salentijnrecruitment.be

Meer informatie over de activiteiten van Zoetis in de varkenshouderij vind je op www2.zoetis.be/diersoort/varken/ en www.vaccinerenopmaat.be

Niet gevonden wat je zocht?

Geen probleem! Wij houden je op de hoogte van de laatste vacatures die bij ons binnenkomen en die voldoen aan de door jou geselecteerde criteria! 

Bezoekers van deze pagina bekeken ook deze banen:

Torhout/ home office
Onderweg in België (70%), Nederland (30%), 1-2 dagen in Brussel of Ham en Home Office.
Beringen
Westrozebeke
Roeselare
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren